Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Daca esti manager sau proprietar de IMM implicat in conducerea afacerii, in acest anunt iti voi arata cum sa ai peste 50% Grant pentru finantarea cresterii si dezvoltarii afacerii tale prin Fonduri Unionale in mai putin de 12 luni!

Nu este vorba de o formula ascunsa pe care am inventat-o noi ci de strategii simple construite pe ani si ani de studii si experienta in scrierea si implementarea proiectelor finantate cu Fonduri Unionale.

Punand aceste informatii in slujba implementarii proiectului tau vei creste productia/serviciile sau chiar le vei dubla.

Facem pentru tine strategia de finantare cu Fonduri Unionale, pentru dezvoltarea afacerii pe termen lung, aplicand pe mai multe programe in etape succesive sau simultan. Vei invata cum sa cresti afacerea pe termen lung cu aceste programe.

Daca conduci o companie in dezvoltare si nu iti place sa apelezi la credite bancare impovaratoare, aceste fonduri nerambursabile cu care lucram, te vor "salva", literal vorbind, asa cum s-a intamplat si in cazul nostru.

Suntem compania de consultanta din domeniul Finantarilor Unionale care a introdus pentru prima data in Romania servicii cu care operam in localitatea ta    - acoperire la nivel national; prin sisteme electronice (video-conferinta), on-line (pentru transmiterea documentelor), curier rapid (livrare in 24 ore) sau deplasari in teren.

Pregatim intalniri special cu tine si specialistii nostri, sub forma unora dintre cele mai preferate si apreciate instrumente de comunicare de catre oamenii de afaceri ca tine:
1. Consultatie in Centrul Tehnic – ne dai documentele necesare iar consultantul dedicat pentru proiect, face totul pentru tine!
2. Consultatie 1 la 1 on-line, folosind un sistem de video-conferinta in limba romana.
3. Consultatie si transmiterea documentelor prin email ce consta in raspunsuri la orice intrebare legata de proiect, oferite in maxim 2 zile.
4. Consultatie la sediul firmei tale.
(proiectul este finalizat intre 20 si 60 de zile in functie de complexitate).

Suntem compania din domeniu unde platesti o data si beneficiezi de consultanta si asistenta toata viata GRATUIT (pentru proiectul tau, scris si implementate de noi). La cerere, iti oferim gratuit strategii de business folosite de cea mai mare companie din lume de Business Coaching

La noi ai Garantia returnarii costurilor timp de 30 de zile de la cumparare, daca simti ca nu primesti integral valoarea asteptata de la noi. Nu cerem explicatii sau motivari.    

Vino din timp sa aplicam simultan cu acelasi proiect pe mai multe programe de finantare, gratuit.

Foloseste in comunicarea cu noi codul promo CATALIN6010 pentru a beneficia de consultanta GRATUITA pentru cei trei ani de monitorizare dupa implementarea proiectului. Oferta valabila pentru primele 19 contracte semnate.



Catalin Prodan
Managing Partner

www.finantarifonduri.ro
Din Gura in Gura