Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Consultanta accesare Fonduri Europene 2020
1000 €
Brand
Consultanta
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Compania Leaders Consulting Business face parte din reteaua internationala de concesionari 3E Services, avand alocata regiunea in care va situati si va ofera evaluare GRATUITA in vederea obtinerii finantarii din Fonduri Europene.

Convinşi fiind că faceţi parte din acea categorie de intreprinzători care se implică direct în administrarea cu succes a societăţii, prin faptul că doriţi să beneficiaţi de ajutorul de specialitate oferit de societatea noastră, pentru a deveni mai competitivi în condiţiile unei economii de piaţă dominată de performanţă, vă venim în ajutor.

Informaţia potrivită, la momentul potrivit, accederea la oportunităţile existente pot fi vitale şi utilizabile, oferind succesul sigur pentru societăţile care doresc să beneficieze de ele.

Doresc cu această ocazie să vă prezint metodele noastre de lucru, complexe si eficiente, cu privire la ajutoarele economice publice sau private, regionale, naţionale sau europene, de care ar putea beneficia societatea dumneavoastră, cu scopul de a favoriza dezvoltarea acesteia.

Evantaiul ajutoarelor economice este foarte larg: mergând de la Regiune la Comunitatea Europeană. (Subvenţii, prime, exonerări, ajutoare şi negocieri diverse, etc.)

Acesta este motivul pentru care, de mai bine de 5 ani, LEADERS CONSULTING BUSINESS & 3E Services (Centru Tehnic) există în Romania, (Franţa, Italia, Polonia, Africa) împreună cu reţeaua  de 7 concesionari care acoperă toate regiunile ţarii, având o rată a succesului pentru obţinerea finanţărilor de 88%.

Principiile noastre fundamentale se bazează pe:
onorarii stabilite întotdeauna în prealabil,
experienţa noastră care ne permite să apreciem
temeinicia dosarelor şi să anticipăm rezultatul acestora.

Devenim consultantul dumneavoastra unic, informandu-va asupra oportunitatilor de finantare, asiguram intocmirea corespunzatoare a dosarelor si conducerea operatiunilor pe durata implementarii proiectului.
Misiunea noastră: “succesul dumneavoastră financiar”
Nu suntem mulţumiţi daca nici dumneavoastră nu sunteţi mulţumiţi.

Într-o primă etapă, cu sprijinul echipei noastre de specialisti, vă oferim evaluare GRATUITA, care constă în: completarea formularului „Analiza Flash”, căutarea şi identificarea în timpul cel mai scurt posibil a programelor de Finantare Nerambursabila pentru care compania (proiectul) dumneavoastra este eligibila.

A doua etapă constă în consultanţa de specialitate; în cadrul acestor consultaţii specialiştii noştri în proiectele unionale vă vor oferi informaţii cu privire la condiţiile participării la asemenea proiecte, vor răspunde la întrebări şi vă vor sprijini cu idei utile în dezvoltarea afacerii dumneavoastră cu ajutorul acestor surse financiare nerambursabile.

A treia etapă constă în redactarea proiectului, precedat de o consultanţă de specialitate la sediul societăţii noastre, la opţiunea dumneavoastră; vă asiguram 100% că proiectul redactat şi întocmit de noi nu va fi refuzat pe criterii de formă sau de conţinut.

Vă propunem prin urmare un studiu GRATUIT ce ne va permite să identificăm în mod exhaustiv toate ajutoarele de care ar putea beneficia societatea dumneavoastra, prin completarea formularului „Analiza Flash”,care se poate descarca de pe pagina web www.finantarifonduri.ro.

După realizarea studiului, sau poate chiar pe parcursul realizării acestuia, în funcţie de iminenţa investiţiilor dumneavoastră, vom întocmi dosarele corespunzătoare.

Aşteptând un viitor contact, primiţi, Domnule / Doamnă, expresia consideraţiei mele.

Cătălin Prodan

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura
Alte Produse